Kosten Osteopaat Woerden

Osteopaat Woerden hanteert vaste prijzen voor de osteopathische behandelingen. Omdat de zorgverzekeraar in de meeste gevallen maar een deel van de kosten vergoedt is er vaak sprake van een eigen bijdrage.

Kosten Osteopaat Woerden per 01-01-2021
Eerste consult volwassenen
45-60 minuten
€ 90,-
Vervolgconsult volwassenen
45-60 minuten
€ 90,-
Eerste consult baby/kind
45 minuten
€ 75,-
Vervolgconsult baby/kind
30 minuten
€ 55,-

Een behandeling voor volwassenen bij Osteopaat Woerden duurt tussen de 45-60 minuten. Voor baby’s en kinderen duurt het eerste consult 45 minuten en een vervolgconsult 30 minuten. Een uitgebreide beschrijving van het verloop van de osteopathische behandeling wordt hier nader toegelicht.

Om door de osteopaat behandeld te kunnen worden is geen verwijzing van een huisarts noodzakelijk. De osteopathische behandelingen worden niet vergoed vanuit de basisverzekering, maar vanuit de aanvullende verzekering. Of uw osteopathie behandeling vergoed wordt is afhankelijk van de voorwaarden van uw zorgverzekeraar. Voor meer informatie over de vergoedingen klik hier.

Betalingsvoorwaarden

De betaling dient direct na de behandeling per pin te worden voldaan.

U ontvangt de factuur per email of indien gewenst direct na de behandeling op papier.

Annuleren of verzetten van uw afspraak is telefonisch (06-30959951) of per email (info@osteopaatwoerden.nl) mogelijk tot uiterlijk 24 uur voor de geplande afspraak. Voor het niet op tijd annuleren of verzetten van een afspraak kunnen kosten in rekening worden gebracht.

AVG en WKKGZ

In overeenstemming met de nieuwe wet WKKGZ, is Osteopaat Woerden verbonden aan de geschillen commissie zorg. Osteopaat Woerden is aangesloten bij de klachtenregeling en klachtenfunctionaris van het Nederlands Register voor Osteopathie. Voor meer informatie hierover, verwijs ik u naar de website van het NRO.

Voor meer informatie over de algemene voorwaarden in de Osteopathie, klik hier.

Meer informatie over de AVG en de privacy policy van Osteopaat Woerden kunt u terugvinden via deze link.

Maak direct een afspraak

Via het online reserveringssysteem kunt u snel en eenvoudig bekijken wanneer er nog plekken beschikbaar zijn voor een behandeling bij Osteopaat Woerden.