Meer over osteopathie

Osteopathie is een veelzijdige therapievorm welke in Nederland steeds bekender aan het worden is. Osteopathie wordt op dit moment in Nederland door de zorgverzekeraars nog als alternatieve geneeswijze gezien. In andere landen zoals onder andere Engeland en Frankrijk, is de osteopathie inmiddels een erkende vorm van de gezondheidszorg geworden. Er wordt door de Nederlandse Vereniging voor Osteopaten hard gewerkt voor de erkenning van osteopathie als reguliere geneeskunde in Nederland.

In onderstaande blogs leest u meer informatie over het vak osteopathie en de osteopathische behandelmogelijkheden bij diverse klachten. 

wat-is-verschil-chiropractie-osteopathie

Verschil tussen chiropractie, manuele therapie en osteopathie

Deze vraag wordt regelmatig in de praktijk gesteld.
Lees verder
kaakklachten

Helpt osteopathie bij kaakklachten?

Voor klachten in het kaakgewricht en de kauwspieren wordt vaak de term temporomandibulaire dysfunctie gebruikt.
Lees verder
baby-reflux

Reflux baby behandelen met osteopathie

Reflux betekent het terugvloeien van de maaginhoud naar de slokdarm. Bij baby’s komt reflux veelvuldig voor.
Lees verder

Maak direct een afspraak

Via de online agenda kunt u makkelijk en snel een afspraak inplannen. Op dit moment is Osteopaat Woerden in de opstartfase en kunt u voor een afspraak alleen terecht op de woensdag of op de vrijdagmiddag. Vervolgafspraken zijn in overleg ook op andere dagen eventueel mogelijk.

Maak direct een afspraak

Via het online reserveringssysteem kunt u snel en eenvoudig bekijken wanneer er nog plekken beschikbaar zijn voor een behandeling bij Osteopaat Woerden.