Over ons

Welkom bij Osteopaat Woerden. Op deze pagina stellen wij ons graag aan u voor. U vindt hier onder andere informatie over onze werkervaring, opleidingen en visie.

osteopaat-woerden-over-mij
NRO

AGB Zorgverlener: 90109933
AGB Praktijk: 90068876
Lid NRO: 10320
KVK: 81128835

Welkom bij Osteopaat Woerden

Mijn naam is Ellis Bouwman.
In 2006 heb ik mijn diploma “Bachelor Fysiotherapie” behaald aan de Hogeschool Utrecht. Direct na mijn opleiding ben ik gestart met werken in een praktijk in Montfoort. Omdat ik mij graag verder wilde specialiseren binnen de fysiotherapie ben ik in 2007 de 3-jarige opleiding “Master Manuele Therapie” gaan volgen aan de Stichting Opleidingen Musculoskeletale Therapie (SOMT) te Amersfoort. 

Gedurende 15 jaar heb ik werkervaring opgedaan als fysiotherapeut en manueeltherapeut. Tijdens mijn loopbaan merkte ik echter regelmatig dat bepaalde lichamelijke klachten wel tijdelijk verlicht werden door de behandelingen, maar dat de klachten op termijn weer terugkeerden. Mijn interesse in de osteopathie is ontstaan doordat ik op zoek ben gegaan naar een manier om mijn behandelmogelijkheden verder te vergroten en nog beter de mogelijke oorzaak van de lichamelijke klachten te kunnen vinden. 

Van 2016 tot 2020 heb ik de opleiding “Master of Science in Osteopathy” aan The International Academy of Osteopathy te Zeist gevolgd. Na mijn afstuderen in 2020 heb ik de osteopathie praktijk: Osteopaat Woerden opgericht

Sinds 2021 volg ik de 2-jarige opleiding voor “Osteopathie Bij Kinderen” bij Panta Rhei Opleidingen te Rijen.

U kunt bij mij terecht voor de behandeling van baby’s, kinderen en volwassenen voor alle soorten klachten

Werkzaam op: woensdag, donderdag en vrijdag.

Mijn naam is Triinu Kivistik.
In 2009 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Universiteit van Tartu in Estland, waarna ik naar Nederland ben verhuisd.

De afgelopen 12 jaar heb ik me gespecialiseerd in het behandelen van klachten aan de handen, polsen, ellebogen en schouders. Al snel voelde ik de behoefte om de onderliggende oorzaak van de symptomen beter op te kunnen sporen en om een duurzame behandeling te kunnen bieden. Dit heeft geleid tot het volgen van een opleiding tot osteopaat. Osteopathie sluit goed aan bij mijn visie omdat ik het menselijk lichaam als één systeem zie en graag een fysiologische, anatomische en waar mogelijk wetenschappelijke onderbouwing voor het behandelen heb. Ik vind het boeiend om op zoek te gaan naar waar ik het lichaam kan helpen om het zelfherstellende vermogen weer op te pakken.

In 2021 ben ik afgestudeerd als “Master of Science in Osteopathy” aan The International Academy of Osteopathy te Zeist. Het toepassen van de verworven kennis binnen Osteopaat Woerden vind ik heerlijk. Ik wil mensen laten voelen en beter laten begrijpen wat er nodig is om de balans in hun lichaam weer te herstellen. Op deze manier streef ik er in samenwerking met Ellis naar om de levenskwaliteit van onze cliënten te verbeteren en te optimaliseren.

Volwassenen en baby’s tot 1 jaar met alle soorten klachten kunnen bij mij terecht voor een osteopathische behandeling.

Werkzaam op: maandag en dinsdag.

Triinu-Osteopathie-Woerden
NRO

AGB Zorgverlener:
AGB Praktijk: 90068876
Lid NRO: 10379

osteopaat-woerden-logo

De visie van Osteopaat Woerden

Een lichaam wat goed functioneert is in balans. In het dagelijks leven krijgen we iedere dag met allerlei verstoringen te maken waarop ons lichaam moet reageren. Denk hierbij aan lichamelijke verstoringen door bijvoorbeeld langdurig in dezelfde houding te werken of door te sporten. Maar ook mentale verstoringen door werkdruk of situaties binnen het privéleven die voor spanningen kunnen zorgen. 

Om deze verstoringen goed op te kunnen vangen moet het lichaam goed in staat zijn om te kunnen compenseren. Dit kan alleen wanneer alle weefsels in het lichaam (spieren, botten, organen en zenuwen) de mogelijkheid hebben om goed te kunnen bewegen. Indien, om wat voor reden dan ook, het lichaam hierin niet goed slaagt ontstaan er vaak lichamelijke klachten. 

Osteopaat Woerden bekijkt graag samen met u waar de bewegingsbeperkingen in het lichaam, die mogelijk de oorzaak van de klachten zijn, zich bevinden en hoe deze opgeheven kunnen worden. Het lichaam heeft een sterk vermogen om zichzelf te herstellen. De visie van Osteopaat Woerden is dat als het lichaam weer optimaal kan bewegen, het zelfherstellend vermogen het herstel zal oppakken, waardoor de klachten verminderen of in zijn geheel verdwijnen.

Maak direct een afspraak

Via het online reserveringssysteem kunt u snel en eenvoudig bekijken wanneer er nog plekken beschikbaar zijn voor een behandeling bij Osteopaat Woerden.