osteopaat kamerik

Osteopathie Kamerik

Osteopaat Woerden is gevestigd in het Romi Business Center, op het bedrijventerrein Middelland. Osteopaat Woerden is gelegen in de provincie Utrecht, op 8 kilometer van Kamerik. De praktijk is goed bereikbaar met de auto. Vanaf de rijksweg A12 is het gebouw binnen enkele minuten te bereiken. U kunt gratis gebruik maken van de parkeergelegenheid direct bij het gebouw.

De dichtstbijzijnde bushalte (Wipmolenlaan) bevindt zich op ongeveer 1 minuut lopen. De loopafstand vanaf het station bedraagt ongeveer 17 minuten.

Wat biedt Osteopaat Woerden regio Kamerik

Ellis Bouwman is als osteopaat geregistreerd bij het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO). Zij heeft 14 jaar werkervaring binnen het paramedische werkveld als fysiotherapeut en manueeltherapeut. De osteopathische behandelingen worden voor een breed scala aan uiteenlopende lichamelijke klachten toegepast bij baby’s, kinderen en volwassenen. Osteopaat Woerden richt zich daarnaast ook op het geven van preventieve behandelingen, om het ontstaan van lichamelijke klachten te voorkomen.

Osteopaat Woerden is direct toegankelijk wat betekent dat er geen verwijsbrief van een arts of specialist noodzakelijk is voor een osteopathische behandeling.

Voor meer gedetailleerde informatie over de osteopaat Ellis Bouwman klik hier

Maak direct een afspraak

Via de online agenda kunt u makkelijk en snel een afspraak inplannen. Op dit moment is Osteopaat Woerden in de opstartfase en kunt u voor een afspraak alleen terecht op de woensdag of op de vrijdagmiddag. Vervolgafspraken zijn in overleg ook op andere dagen eventueel mogelijk.
Behandelingen

Indicaties voor Osteopathie – regio Kamerik

osteopaat-rugklachten-behandeling

Rugklachten

Acute of chronische klachten, Osteopaat Woerden heeft veel ervaring met de behandeling van rugklachten.

osteopaat-hoofdpijn-behandeling

Hoofdpijn

Migraine, spierspanningshoofdpijn, klachten na een whiplash, hoofdpijn bij kinderen, mogelijk biedt osteopathie uitkomst.

osteopaat-hernia-behandeling

Hernia

Klachten laag in de rug of in de nek, de osteopaat begeleidt u graag tijdens uw herstel.

osteopaat-nekklachten-behandeling

Nekklachten

Door thuiswerken, stress of ten gevolge van een ongeval, de osteopaat helpt graag uw klachten te verlichten.

osteopaat-schouderklachten-behandeling

Schouderklachten

Spier-/peesklachten (tendinitis), slijmbeursontsteking (bursitis) of een ontsteking van het schouderkapsel (frozen shoulder), osteopathie biedt uitkomst.

osteopathie-zwangerschap-behandeling

Zwangerschap

Voor, tijdens en na de zwangerschap kan de osteopathie veel voor u betekenen.

osteopaat-darmen-behandeling

Darmen

Buikpijn, verstoppingen, diarree, een opgeblazen gevoel, de osteopaat helpt graag mee te zoeken naar de oplossing.

osteopathie-slaapproblemen-behandeling

Slaapproblemen

Voor zowel volwassenen, baby’s en kinderen kan de osteopathie in veel gevallen helpen de nachtrust te herstellen.

osteopathie-sport-behandeling

Sport

In geval van blessures of als voorbereiding op een belangrijke sportprestatie, de osteopaat helpt u graag optimaal herstellen of presteren.

osteopaat-stress-behandeling

Stress

Heeft u last van stress? Osteopathie helpt u om weer beter in balans te raken zodat het lichaam weer terug kan keren naar de ruststand en de stress kan verminderen.

osteopaat-bekkeninstabiliteit-behandeling

Bekkeninstabiliteit

Met bekkeninstabiliteit of bekkenpijn worden de pijnklachten ter hoogte van de bekken bedoeld. Daarnaast kan je ook klachten hebben in de heupen en bovenbenen.

osteopaat-baby-en-kind

Baby en Kind

Huilbaby, voorkeurshouding, reflux, slaapproblemen, moeizame ontlasting, de osteopaat behandeld uitsluitend met zachte en veilige technieken.

Staat uw klacht er niet tussen?

Osteopathie kan bij meer klachten helpen dan u wellicht denkt. Staat uw klacht niet in het overzicht maar bent u benieuwd of osteopathie voor u een uitkomst kan zijn? Neem dan vrijblijvend contact met Osteopaat Woerden op.

Maak direct een afspraak

Via het online reserveringssysteem kunt u snel en eenvoudig bekijken wanneer er nog plekken beschikbaar zijn voor een behandeling bij Osteopaat Woerden.